Merkenbouwer.com maakt vanuit sustainable business model een Nieuw duurzaam merk

public.jpeg

Duurzame cadeaukaart is te planten in de tuin

Retailketens en andere aanbieders van cadeau- of klantenkaarten kunnen sinds deze maand terecht bij een nieuw label: DuurzameCadeaukaart.nl. Het assortiment bevat meerdere duurzame kaarten, die beter voor het milieu zijn dan de huidige PVC-kaarten. We hebben zelfs een bloemenkaart bedacht die geplant kan worden in de tuin.

public.jpeg

Ook suikerriet, olifantsgras,  gerecycled plastic en biologisch afbreekbare kaarten behoren tot de opties.  Directeur Peter Rijswijk: 'Cadeaukaarten vormen een klein, maar venijnig aandeel in de enorme plastic afvalberg. Met DuurzameCadeaukaart.nl zetten we een belangrijke stap om plastics in de kaarten terug te dringen. Het doel is om in 2025 geen kaarten meer te produceren die 100 procent uit schadelijk PVC bestaan zoals de huidige kaarten. Wij produceren jaarlijks ruim 120 miljoen cadeaukaarten, klantenpassen en loyaliteitskaarten en willen ons steentje bijdragen door alleen nog maar de betere alternatieven te bieden.'

public.jpeg

Merkenbouwer.com bouwde het volledige merk vanuit de kern op. De opdrachtgever was op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden. Wij ontwikkelden het volledige merk door het maatschappelijk probleem van de plastic soep te koppelen aan de kracht van de organisatie. Van daaruit ontstond een nieuw sub-brand: duurzamecadeaukaart.nl en binnenkort ook sustainablegiftcard.com. Een nieuw en prachtig duurzaam merk. Ontwikkeld vanuit visie tot strategie en vanuit sustainable business model tot aan de 360-graden creatives en brand assets.

Merkenbouwer.com opereerde hierin voor het eerst full-service ipv interim en de klant is blij, daar draait het om. Zijn we eigenlijk best wel een beetje trots op ;-)

www.duurzamecadeaukaart.nl

www.merkenbouwer.com

public.jpeg