Hold tight, entrepeneurship is a bumpy ride.

Portfolio slide.png

Je weet het al van tevoren. Je gaat ondernemen en dat wordt een “bumpy ride”. Alles ligt namelijk nog open. Je kan gaan doen wat je altijd al wilde doen en je mag zelf ook nog eens kiezen. De afgelopen 3 maanden heb ik daarom geïnvesteerd om mijn eigen WHY, HOW en WHAT duidelijk in kaart te brengen. Ik heb een zolderkamer gehuurd en ben de pressure-cooker in gegaan. De output is overweldigend.

Vanuit mijn relaties hoor ik het vaak: “Je had het zo lekker voor elkaar allemaal, waarom kies je dan bewust voor geen opdrachten?” Dat heeft iets te maken met uitzoeken waar je voor gemaakt bent en dat is in mijn geval het stimuleren van excellentie bij een individu of organisatie. Ik wil iets sterks transformeren in iets dat uitmuntend is.

Dat kan je 1-op-1 doen en dat ben ik dus ook gaan doen. Dat kan je ook met een groep freelancers doen en dat ben ik dus ook gaan doen. Of je gaat de wereld veranderen door een duurzaam project op te pakken en dat ben ik dus ook gaan doen… ;-) Dat is ondernemen. Meerdere stromen creëren om continue bezig te kunnen zijn met het verwezenlijken van jouw passie.

Interim beschikbaar: Strategisch doener.
En weten jullie wat nou het gekke is? Ik heb momenteel tijd over, dus ik zou graag weer voor een merk aan de slag gaan dat behoefte heeft aan een enthousiasteling in haar team. Iemand die mensen in beweging brengt en zeer resultaatgericht te werk gaat. Iemand die nadenkt, zijn afspraken nakomt en ook dingen op tijd oplevert. Het liefst zou ik een interim rol vervullen voor 3 dagen in de week. Mocht dat nou lastig zijn, dan praten we er gewoon over.

Je kan me o.a. inschakelen voor het ontwikkelen van marketing en communicatie projecten en het uitvoeren van 360-graden campagnes. Dat deed ik al eerder voor marktleiders (o.a. Nestlé, Dolce Gusto Koffie, VVV Cadeaukaart, ING, Unilever, BenQ, Nederlandse Boekenbon) en dat doe ik binnenkort ook graag voor jou.

Meer weten?
Dus ken of ben je iemand die net even dat beetje extra interim-power nodig heeft? Stuur me dan even een mailtje: pieter-jan@merkenbouwer.com.

Fijne dag!

Pieter-Jan van Es
www.merkenbouwer.com